9 de març del 2013

UN CARRER MOLT GROS!

Habitualment els infants construeixen cap amunt, elaboren estructures amb alçada. Sobretot els de 3 anys s'esforcen especialment per aconseguir construccions molt altes, senzilles però altes, potser per demostrar que ja en saben.


Al començament d'anar a la sala podem veure com es repeteixen  imatges com aquestes.
Infants que intenten fer "torres molt altes" de tan sols una peça de base. És una construcció difícil de fer per l'equilibri que implica. Amb el temps van descobrint altres maneres de fer torres.
 
Però un grupet d'infants de 3 anys, que gairebé només han anat a la sala una sola vegada, han realitzat una construcció horitzontal. Han col·locat amb precisió peces quadrades, primer grans i després mitjanes. Han emprat també algus rectangles.
 
 
 
 
És interessant a més de veure com fan la seua construcció, observar com filletes i fillets d'aquesta edat són capaços de dur a terme un treball en equip, ajuntar-se per aconseguir el mateix: UN CARRER MOLT GROS.
 
 
 
 
Es nota l'entusiasme que senten quan veuen créixer la seva obra i que el seu propòsit inicial serà assolit. Caminar damunt les peces, damunt el seu carrer, sembla que els provoca sensacions noves, diferents del que experimenten en les contruccions que habitualment fan.
 
En acabar la sessió expliquen a la resta del grup la seua construcció.
 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada